Δεν απάντησε ο Σαμαράς εάν θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 01:21 Δεν απάντησε ο Σαμαράς εάν θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου

Mετά την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους για τις σκηνές έντασης μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία ήρθε στη Βουλή για να στηρίξει τις ελληνικές θέσεις σε μία προσπάθεια συναίνεσης, σημειώνοντας πως αντ' αυτού "εισπράξαμε ύβρεις και δεν φτάνει αυτό, αλλά η Πρόεδρος της Βουλής δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου πρωθυπουργού".

Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να δεχθεί μία τέτοια παράσταση συντονισμένη από "εκείνους που δεν θέλουν βοήθεια, αλλά θέλουν διχασμό".

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής πως μαζί με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο έπαιξαν έναν ρόλο "που δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει".

Όπως εξήγησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία με την αποχώρησή της πέρασε το μήνυμα ότι είναι η τελευταία φορά που θα δεχθεί τέτοια φαινόμενα.

Καταλήγοντας τις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων αναφορικά με το εάν η αξιωματική αντιπολίτευση καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε να απαντήσει και αποχώρησε από το κοινοβούλιο.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση