Τσίπρας για αποχώρηση ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης παρέσυρε τον Σαμαρά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 02:04 Τσίπρας για αποχώρηση ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης παρέσυρε τον Σαμαρά

Την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από το ελληνικό κοινοβούλιο εξαιτίας του καυγά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως λυπάται για την αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ειδικά ένα βράδυ που ήθελε να αποσπάσει τη συναίνεση του Αντώνη Σαμαρά και του κ. Θεοδωράκη, χωρίς εντάσεις και έκτροπα.

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας αν και ενοχλημένος με την εξέλιξη, πρόσφερε πλήρη στήριξη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία προτίμησε να εξασκηθεί σε μία διαδικαστική γυμναστική και μάλιστα άδικα. Μάλιστα, σημείωσε πως ο κανονισμός της Βουλής επιτρέπει να δίνεται ο λόγος σε υπουργούς, όταν εκείνοι θίγονται επί προσωπικού

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε το πρόσταγμα για την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή και μάλιστα σημείωσε πως θεωρεί πως ο κ. Μεϊμαράκης παρέσυρε τον Αντώνη Σαμαρά σε μία άστοχη ενέργεια.

Αναρωτήθηκε εάν αυτή η κίνηση έγινε εξαιτίας του ότι δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη, λέγοντας πως ο ίδιος δεν το πιστεύει αυτό και τη χαρακτήρισε ενέργεια εντυπωσιασμού.

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση