Πήραν από την εφορία στο σπίτι αγνοούμενου του Norman Atlantic και απειλούσαν με δικαστήρια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 11:21 Πήραν από την εφορία στο σπίτι αγνοούμενου του Norman Atlantic και απειλούσαν με δικαστήρια!

Τι κι αν τους είπαν ότι ο άνθρωπος που ψάχνουν είναι μεταξύ των 9 ελλήνων αγνοούμενων του Norman Atlantic. Προφανώς η επαγγελματική συνείδηση των συγκεκριμένων εφοριακών, "κατάπιε" το ίχνος ανθρωπιάς που μπορεί να είχαν.

Πρόσφατα, σύμφωνα με την Espresso, η σύζυγος του αγνοούμενου Έλληνα επιβάτη του Norman Atlantic, Ιωάννη Συμεωνίδη, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την εφορία. Ο υπάλληλος ζητούσε επιτακτικά να μιλήσει με τον αγνοούμενο για να τον ενημερώσει ότι τον ψάχνει η εφορία. Μάλιστα επειδή δεν αστειευόταν καθόλου ο υπάλληλος είπε ότι αν δεν διεκπεραιώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του θα τον σύρουν στα δικαστήρια! Όχι παίζουμε! Χωρίς να πάρει ανάσα ο υπάλληλος, είπε ότι σύντομα θα τους έρθει και γραπτή ειδοποίηση.

Η οικογένεια περνάει το δράμα της, έχει χάσει τον άνθρωπό της και πέρα του ότι πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς εγγράφως ότι ο άνθρωπος αγνοείται, έχει να κάνει και με το λιγότερο αγενείς υπαλλήλους!

ΠΗΓΗ: ESPRESSO, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση