Επίθεση Κάμερον: Τρομακτική και όχι συναρπαστική χώρα η Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 21:09 Επίθεση Κάμερον: Τρομακτική και όχι συναρπαστική χώρα η Ελλάδα

Ταξιδωτική... οδηγία με γερή δόση ειρωνείας για την Ελλάδα από τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Όποιος θέλει πολιτικές συγκινήσεις, ας πάει στην Ελλάδα”, είπε και χαρακτήρισε τη χώρα μας “τρομακτική”. 

Χολή... έβγαλε για την Ελλάδα ο Ντέιβιντ Κάμερον, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του. Ως παράδειγμα προς αποφυγή επέλεξε ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Βρετανίας την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να πείσει τους ψηφοφόρους για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του.

«Αν κάποιος θέλει πολιτικό θέατρο, ας πάει στο Χόλιγουντ. Αν θέλει πολιτικές συγκινήσεις θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα. Μου έχουν πει ότι είναι μια συναρπαστική χώρα. Δεν νομίζω ότι είναι συναρπαστική, νομίζω ότι είναι τρομακτική. Η οικονομία δεν είναι μόνο γραφήματα και αριθμοί σε έναν προϋπολογισμό. Η οικονομία είναι να έχουν οι άνθρωποι δουλειές και χρήματα, να ξέρουν πως στο τέλος του μήνα θα πάρουν το μισθό και τη σύνταξή τους. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει δίχως ισχυρή οικονομία. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο».

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση