Ελεύθερος ο Πατσατζόγλου μετά τη σύλληψη για τα προϊόντα «μαϊμού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 16:58 Ελεύθερος ο Πατσατζόγλου μετά τη σύλληψη για τα προϊόντα «μαϊμού»

Ένα 24ωρο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ πέρασε ο πασίγνωστος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Χρήστος Πατσατζόγλου, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν “μαϊμού” προϊόντα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Η σύλληψη του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή έγινε στις 3 του μήνα, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Πύργου. Μόλις άνοιξαν τον χώρο αποσκευών του οχήματος, ανακάλυψαν πλήθος προϊόντα απομιμήσεις γνωστών διεθνών εταιρειών, όπως αθλητικά παπούτσια, γυαλιά ηλίου, εσώρουχα και ήδη ρουχισμού για τα οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά.

Δυο μεγάλα καταστήματα με είδη ένδυσης

Ως γνωστόν ο Πατσατζόγλου, ο οποίος κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα, διατηρεί στην περιοχή δυο μεγάλα καταστήματα με είδη ένδυσης, μαζί με την μητέρα και την αδελφή του, καθώς και ένα ακόμη στην Χαλκίδα. Λόγω της ενασχόλησής του με το εμπόριο, μετέφερε αυτά τα είδη όμως το γεγονός ότι δεν είχε παραστατικά για την αγορά και τη μεταφορά τους του έφερε χειροπέδες.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε πως δεν είναι ύποπτος φυγής. Την υπεράσπισή του ανέλαβε γνωστός δικηγόρος, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και ο Πατσατζόγλου κατεβαίνει με τον συνδυασμό του ως δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: dikastiko.gr, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση