Ευρωεκλογές 2019 – Φώφη Γεννηματά: Οι Έλληνες ξέρουν πότε και με ποιον έζησαν καλύτερα, με το ΠΑΣΟΚ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 21:36 Ευρωεκλογές 2019 – Φώφη Γεννηματά: Οι Έλληνες ξέρουν πότε και με ποιον έζησαν καλύτερα, με το ΠΑΣΟΚ!

Το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές 2019. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο “Αθηναΐς” (Καστοριάς 34).

Στην ομιλία της για τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές 2019, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι η αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έχει διπλή σημασία. Είναι μάχη – όπως είπε – για την «ψυχή» και το μέλλον της Ευρώπης και μάχη που θα δώσει στο Κίνημα Αλλαγής τη δύναμη να κάνει την πολιτική ανατροπή.

Η ψήφος στο Κίνημα είναι ψήφος αλλαγής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, επισήμανε και έστειλε το μήνυμα:

Αλλαγή ξανά.

Ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε.

Παρόντων των 42 υποψηφίων και ηγετικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι πρόκειται για μάχη που περνά μέσα από την πολιτική ανατροπή και στις ευρωεκλογές.

“Κάθε ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, πιο Δημοκρατική Ευρώπη. Να φράξουμε τον δρόμο στην ακροδεξιά, τον εθνικισμό, τον λαϊκισμό”, δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι “η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος αλλαγής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αλλαγή ξανά. Ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε. Οι Έλληνες ξέρουν πότε και με ποιον έζησαν καλύτερα, με το ΠΑΣΟΚ. Το θυμούνται οι παλιότεροι, ήρθε η ώρα να το ζήσουν και τα νέα παιδιά με το Κίνημα Αλλαγής”.

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τους πολίτες τη θετική ψήφο τους στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Πρόκειται, είπε, για ψηφοδέλτιο νίκης που συνδυάζει την ανανέωση και την εμπειρία.“Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε. Είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή που θα γίνει στις εθνικές εκλογές”, υπογράμμισε.

Φώφη Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα, τους εκφραστές του λαϊκισμού, της νέας Δεξιάς όπως ανέφερε, “τους πιο »πρόθυμους» να εφαρμόσουν τις πιο συντηρητικές πολιτικές που επέβαλαν οι ισχυροί της Ευρώπης. Αυτούς που μεταλλάχθηκαν από σκληρούς αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς υπηρέτες”.

…και κατά της ΝΔ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέκρινε έντονα και την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Αγωνιζόμαστε απέναντι στην δεξιά, στην Νέα Δημοκρατία. Απέναντι στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να μετατρέψει τις εκλογές σε εσωτερικό δημοψήφισμα: Για να κρύψει μέσω της πόλωσης και του διχασμού, ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές, που μας επέβαλαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης. Για να κρύψει τις ευθύνες του κόμματος του για την κρίση”, τόνισε.

 

Ολοκλήρωσε την ομιλία της απευθυνόμενη πριν από όλα στους νέους.

“Δώστε τη μάχη της γενιάς σας, για ένα καλύτερο αύριο. Η ψήφος σας είναι δύναμη. Δώστε το παρόν στις κάλπες. Κλείστε τα αυτιά σας στα »ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»”, τόνισε.

Οι 41 υποψήφιοι και ο Νίκος Παπανδρέου:

Οι 42 υποψήφιοι – ανάμεσά τους ο μικρός υιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο Νίκος Παπανδρέου – που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές είναι οι εξής:

1 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

3 ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΑΚΗΣ

4 ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

5 ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

6 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΒΟΥΛΑ

7 ΓΚΕΜΗ ΕΝΤΑ

8 ΓΟΣΠΟΔΙΝΗ ΑΣΠΑ

9 ΔΑΛΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

10 ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

11 ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΑΙΓΛΗ

12 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

13 ΚΑΪΛΗ ΕΥΑ

14 ΚΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (KALLIS GEORGIA)

15 ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

16 ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

17 ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

18 ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

19 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΛΙΤΣΑ

20 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

22 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΥΠΑΤΙΑ

23 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

24 ΜAΛΛΙΩΡΗ ΜΕΝΗ

25 ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

26 ΜΠΟΥΡΑ ΕΥΑ

27 ΜΩΡΑΛΗ ΒΑΣΣΩ

28 ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

29 ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

30 ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

31 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ

32 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

33 ΡΟΛΟΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

34 ΣΑΔΟΥΛΑ ΣΕΒΤΖΑΝ

35 ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

36 ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

37 ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

38 ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

39 ΤΣΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

40 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

41 ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΥΜΙΟΣ

42 ΧΡΟΥΜΠ ΓΙΟΖΕΦ (ΙΩΣΗΦ)

Η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ από την κ. Γεννηματά:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση