Διπλό φονικό στην Καβάλα: ''Εφαγα'' και τους 2 πάω στην Αστυνομία (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 14:06 Διπλό φονικό στην Καβάλα: ''Εφαγα'' και τους 2 πάω στην Αστυνομία (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης από το διπλό φονικό για μια θέση πάρκινγκ.

Ενας 42χρονος, πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και η 67χρονη μητέρα του έπεσαν νεκροί από τα πυρά γειτόνά τους. Θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα. Ο καβγάς χτες το βράδυ ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. 

Ο  δράστης, 42 ετών ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του, όταν αυτός εισήλθε στην αυλή της οικίας του για την επίλυση ενός θέματος που είχε προκύψει μεταξύ τους νωρίτερα. Στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως είπε περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, μετά το έγκλημα ο  δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε  σε κοντινή καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος. Εκεί τους είπε: ««Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!  «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο». 

 
πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση