Βίτσας - Χουντής: Χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις στους δανειστές δεν υπάρχουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 09:24 Βίτσας - Χουντής: Χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις στους δανειστές δεν υπάρχουν

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης μιλούν για έλλειψη χρημάτων και αδυναμία πληρωμής της δόσης του ΔΝΤ τον ερχόμενο μήνα, γεγονός που ισούται με πιστωτικό γεγονός για τη χώρα, δηλαδή με χρεοκοπία.

Σήμερα πήραν σειρά οι κύριοι Χουντής και Βίτσας οι οποίοι μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισαν ότι τα χρήματα για την πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας δεν υπάρχουν.

“Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν θα πληρώσουμε” είπε ο κ. Χουντής και πρόσθεσε πως πρέπει να λυθεί ριζικά το πρόβλημα του χρέους γιατί τόνισε ότι διαφορετικά “δεν μπορούν να λυθούν τα υπόλοιπα πράγματα”.

Μάλιστα ο κ. Χουντής είπε ότι υποστηρίζει την άποψη να μην πληρωθεί το ΔΝΤ ακόμη και εάν βρεθούν τα χρήματα, αλλά υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις και του Δημήτρη Βίτσα ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για την πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας.

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση