Κατάθεση-σοκ για τους «δράκους»: Πρώτα μου έσπασαν το χέρι & μετά με βίασαν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 12:16 Κατάθεση-σοκ για τους «δράκους»: Πρώτα μου έσπασαν το χέρι & μετά με βίασαν

Απίστευτη αγριότητα των αδίστακτων κακοποιών στα ανυπεράσπιστα θύματά τους

Σοκαριστική  η κατάθεση της 24χρονης Άννας από την Ουκρανία, μίας από τις τρεις κοπέλες που έπεσαν θύματα των «δράκων» από τη Βουλγαρία που πρώτα παγίδευαν και στη συνέχεια ξυλοκοπούσαν, βίαζαν και λήστευαν ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας.

«Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ο ένας με χτυπούσε στο κεφάλι με ρόπαλο και ο άλλος με κλοτσούσε σε όλο μου το σώμα. Τα κόκαλά μου είχαν σπάσει και οι πόνοι ήταν αφόρητοι, Μετά άρχισαν να με βιάζουν..», είπε η Άννα στην κατάθεσή της, την οποία δημοσιεύει η Realnews.

Η 24χρονη που συνεχίζει να νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένο χέρι και ρήξη τυμπάνου έπεσε στην παγίδα των αδίστακτων κακοποιών, όταν ένας εξ αυτών την κάλεσε σε εγκαταλελειμμένο δικηγορικό γραφείο της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου το περασμένο Σάββατο.

Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού αλλά όταν είδε έναν κενό και βρώμικο χώρο κατάλαβε ότι, κάτι δεν πάει καλά.

«Ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα ήταν άγριος και με πλησίασε για να με χτυπήσει. Πρόλαβα και τον χτύπησα πρώτη στη μύτη και στα μάτια για να μπορέσω να ξεφύγω από αυτό το μέρος. Τότε ο δεύτερος άνδρας που τον είδα ξαφνικά με χτύπησε στο κεφάλι και με έριξε στο πάτωμα. Πρόλαβα να δω τον άνδρα που είχα χτυπήσει να κρατά στα χέρια του ένα ξύλο σαν ρόπαλο. Άρχισε να με χτυπά με στο κεφάλι με το ρόπαλο ενώ ο άλλος με κλοτσούσε σε όλο μου το σώμα. Πονούσα αφόρητα. Ένιωθα το χέρι μου να πονά πολύ, δεν μπορούσα να το κουνήσω. Κατάλαβα πως είχε σπάσει. Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν», αναφέρει η η 24χρονη.

Οι αδίστακτοι δράστες δεν σταμάτησαν εδώ.

«Μου έσκισαν τα ρούχα, και άρχισαν να με βιάζουν διαδοχικά. Λιποθύμησα. Όταν συνήλθα κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο ένας από αυτούς συνέχισε να με βιάζει και εγώ πονούσα. Μετά με έδεσαν και με φίμωσαν με μονωτική ταινία. Πήραν την κάρτα του ξενοδοχείου μου και την πιστωτική μου κάρτα», συνεχίζει η 24χρονη.

Ένας εκ των δραστών επιχείρησε στη συνέχεια να διαρρήξει το δωμάτιο της κοπέλας αλλά έγινε αντιληπτός. Ωστόσο πήραν τηλέφωνο μία φίλη της Άννας και ζήτησαν 1.500 ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν. «Ειδάλλως θα πεθάνει στα χέρια μας η π…α» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αδίστακτοι κακοποιοί από τη Βουλγαρία.

Μετά τη σύλληψη των δύο κακοποιών από άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών αποκαλύφθηκε πως οι Βούλγαροι έκαναν «διπλή ζωή» ενώ μπαινόβγαιναν στις φυλακές για διάφορα αδικήματα.

Εκτιμάται, πως και άλλες ιερόδουλες έχουν πέσει θύματα των βασανιστών αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει.

Έως τώρα έχει εξακριβωθεί η ληστεία και ο βασανισμός τριών γυναικών.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση