Zωή: Οι εκλογές βολεύουν το σύστημα Μαξίμου- δανειστών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 22:19 Zωή: Οι εκλογές βολεύουν το σύστημα Μαξίμου- δανειστών

Σκληρή επίθεση κατά Τσίπρα απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αυτές οι εκλογές γίνονται για να εκκαθαριστούν αυτοί που αρνήθηκαν να υποταχθούν στα κελεύσματα των δανειστών, είπε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η Ζωή Κωνσταντοπουλου., που βρισκεται σε εξέλιξη

Τα κύρια σημεία

Το έντιμο και πρέπον απέναντι στον λαό ήταν να ζητησει ο Τσίπρας εντολή από το λαό πριν την ψήφιση του Μνημονίου. Το είπα από τον Ιούλιο, από το βήμα της Βουλής. Οφειλε να αποταθεί παλι στο λαό. Αλλά κάποιοι ανέλαβαν όχι μονο να φέρουν το Μνημόνιο αλλά και να εκκαθαρίσουν κάθε ανάχωμα.

Το επιτελείο Τσίπρα παραβίασε όλες τις συλλογικές αποφάσεις.

Τιμώ τους συντρόφους που με το Οχι τους τίμησαν και υπερασπίστηκαν τον ελληνικό λαό. Αυτονοήτως θα αναζητήσω το κοινό τόπο. Ως ανεξάρτητη, συμπορεύομαι με τη Λαϊκή Ενότητα. Είναι μια προσπάθεια που έγινε κατ ανάγκη στο πλαίσιο που έθεσαν άλλοι, ο Τσίπρας και ο Παυλόπουλος.

Οι εκλογές γίνονται για να βολευτούν το σύστημα Μαξίμου και το σύστημα των δανειστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλυθεί με ευθύνη του προεδρου της.

Ειπα ξεκάθαρα ότι δεν διεκδικώ να είμαι επικεφαλής ενός πολιτικού φορέα.

Αυτο το οποιο τίθεται ως μείζον ερώτημα λόγω της στασης των δανειστών είναι αν μπορεί η ευρωζώνη να συνεχίζει να παραβιάζει τους θεμελιώδεις κανόνες της. Στο δίλημμα ευρώ ή Δημοκρατία, απαντώ Δημοκρατία , όπως και στο ζητημα Δραχμή ή Δημοκρατία, απαντώ Δημοκρατία.

Το Μνημόνιο σημαίνει καταδίκη των επόμενων πέντε γενεών.  

Ψευδώς αναφέρεται ότι έχει συμφωνηθεί κάποια λύση για το χρέος. Η κυβερνηση έχει υπαναχωρήσει.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση