Τον βρήκαν κρεμασμένο πάνω από μια σκάλα - Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του νεαρού άντρα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 09:52 Τον βρήκαν κρεμασμένο πάνω από μια σκάλα - Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του νεαρού άντρα!

Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αλλά και της δολοφονίας, σε μια υπόθεση που από το πρωί συγκλονίζει την Κρήτη...

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, ένας νεαρός άντρας στο κτίριο "Αθηνά", που πλέον είναι εγκαταλελειμμένο, αποτελώντας "καταφύγιο" για πολλούς άστεγους και όχι μόνο.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30-35 ετών σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, εντοπίστηκε κρεμασμένος πάνω από μια σκάλα, αφού είχε περάσει ένα βρόγχο στο λαιμό του. Η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου, ενώ ερευνάται η ταυτότητα του θύματος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που αντίκρισαν τον κρεμασμένο άνδρα ενώ όπως έγινε γνωστό βρισκόταν σε αποσύνθεση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προήλθε πριν από 4 με 5 ημέρες. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Το κτίριο, ιδιοκτησίας του ΚΤΕΛ, έχει εγκαταλειφθεί, ενώ πριν από λίγους μήνες, δημοτικά συνεργεία εντόπισαν στο χώρο ανθρώπους να κοιμούνται.


Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση