Αθώα για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 17:50 Αθώα για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ανακήρυξε αθώα την πρώην παίκτρια ριάλιτι για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Αθώα ανακηρύχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για την υπόθεση διακίνησης περίπου 8 κιλών κοκαΐνης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώην παίκτριας ριάλιτι, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του σχολιάζει ότι περιμένει "από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης - λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη".

Επιπλέον, αναφέρει ότι έχει λάβει εντολή να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παράνομα το υλικό της δικογραφίας "ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κούγια έχει ως εξής: 

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπουλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε  διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα.

Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπούλου, ενώ αντιθέτως, δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπερασπίσεως, την οποία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας και αθώωσε την κυρία κατηγορουμένη παμψηφεί, ενώ αντιθέτως, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο, επιβάλλοντας σε αυτόν ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κυρία κατηγορούμενη και το δικηγορικό μας γραφείο αναμένουμε από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη, διότι η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, για όσους καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παρανόμως το υλικό της δικογραφίας και κατέστρεψαν, στην κυριολεξία, την κυρία κατηγορουμένη, να καταθέσουμε αγωγές και μηνύσεις, ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η σημερινή απόφαση είναι και προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει την αθωωτική κρίση για την κυρία Σ.Π., αφού οι ίδιες ακριβώς εκπομπές, με τους ίδιους ακριβώς παρουσιαστές είχαν επιδείξει και επιδεικνύουν την ιδία παράνομη συμπεριφορά προς την κυρία κατηγορουμένη, την οποία έχουμε την τιμή να υπερασπιζόμαστε.»

Το ιστορικό της υπόθεσης

Κατά τη δικογραφία, η σύλληψη των δύο κατηγορουμένων ήταν αποτέλεσμα μίας ανώνυμης πληροφορίας. Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, στην κατάθεσή του φέρεται να έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος κατηγορούμενος τέθηκε υπό παρακολούθηση, ύστερα από τις πληροφορίες που έλαβαν οι αρχές από πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, μέσω του ανώνυμου αυτού προσώπου, πληροφορήθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, έχοντας στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Τον περασμένο Μάιο, η πρώην παίκτρια ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερη, μετά από ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση