Επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 13:03 Επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων

Επεισόδια σημειώνονται στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομία και κουκουλοφόρων, στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την κάτω μεριά της πλατείας Συντάγματος. Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες, μολότοφ εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν κάνοντας ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το Σύνταγμα, με τους κουκουλοφόρους να μεταφέρονται προς Πανεπιστημίου. Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου καίγεται όχημα του Δήμου. 

Στην Πανεπιστημίου βρίσκεται και «Αύρα» της αστυνομίας.

Μεγάλη συγκέντρωση

Στο Σύνταγμα είχαν καλέσει σε συγκεντρωση το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και άλλα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με το ΠΑΜΕ να έχει το μεγαλύτερο μπλοκ, ενώ ξεχώρισε η στιγμή που αφέθηκαν στον ουρανό 57 μαύρα μπαλόνια, ένα για κάθε νεκρό της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Λόγω των επεισοδίων και των χημικών που πέφτουν, οι συγκεντρωμένοι φεύγουν από το Σύνταγμα με κατεύθυνση προς την Ομόνοια.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια στον ουρανό.

Διαδηλωτές που βρίσκονται στο πλάι της Βουλής γιουχάρουν αυτοκίνητα βουλευτών που μπαίνουν μέσα.

Λόγω της συγκέντρωσης υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και η Σταδίου.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση