Καρέκλες βγήκαν στ' ανοιχτά... στο Θερμαϊκό (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 13:29 Καρέκλες βγήκαν στ' ανοιχτά... στο Θερμαϊκό (BINTEO)

Ερωτηματικό για το πώς βρέθηκαν εντός του θαλάσσιου χώρου καθώς τις τελευταίες ημέρες, τα μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δεν είναι ισχυρά.

Μόνο το τραπέζι έλειπε για να ολοκληρωθεί η σύνθεση υλικών, ανοιχτά του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GR Times.gr, το πρωί της Δευτέρας (20/3), αρκετοί ήταν οι περαστικοί που σταμάτησαν και απαθανάτισαν τη στιγμή που δύο καρέκλες (πιθανότατα από κατάστημα εστίασης) επέπλεαν κοντά στο νέο παραλιακό μέτωπο της πόλης, εκεί όπου χιλιάδες άνθρωποι (τουρίστες και μη) σε καθημερινή βάση κάνουν τη βόλτα τους ή αθλούνται.

Οι καρέκλες παραμένει άγνωστο, αλλά και ερωτηματικό για το πώς βρέθηκαν εντός του θαλάσσιου χώρου καθώς τις τελευταίες ημέρες, τα μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δεν είναι ισχυρά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση