Γιάννης Οικονόμου: Τον Ιούνιο ξεκινά το πρόγραμμα Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 11:54 Γιάννης Οικονόμου: Τον Ιούνιο ξεκινά το πρόγραμμα Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων

«Καταρτίστηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και καλύπτεται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης».

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ξεκινήσει το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων που χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Το πρόγραμμα καταρτίστηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

«Με σχέδιο καταρτίστηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων. Καλύπτεται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και πρόκειται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση