Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την άγρια δολοφονία της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 22:22 Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την άγρια δολοφονία της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα

Νέο ραντεβού στο Σύνταγμα έδωσαν σήμερα εκείνοι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την άγρια δολοφονία της τρανς Άννας, στο σπίτι της, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σε ανακοίνωσή τους, οι οργανώσεις μιλούν για «επιθέσεις μίσους» ζητώντας μέτρα από την Πολιτεία για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είναι και η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οργανώσεις έκαναν λόγο για “επιθέσεις μίσους” και κάλεσαν την Πολιτεία να λάβει άμεσα και αποφασιστικά μέτρα για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, και ιδιαίτερα των τρανς προσώπων και των προσώπων που εργάζονται στο σεξ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση