Καβούρι: Για μισή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 6χρονο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 13:34 Καβούρι: Για μισή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 6χρονο

Τη ζωή του έχασε ένα αγοράκι έξι ετών στην παραλία Μεγάλο Καβούρι καθώς ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου όταν το παιδί που ήταν μαζί με τους γονείς του για μπάνιο το Μεγάλο Καβούρι διέφυγε της προσοχής τους και μπήκε στη θάλασσα.

 

Λίγο μετά ανασύρθηκε χωρίς από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και για πάνω από μισή καταβάλλονταν προσπάθειες να το επαναφέρουν.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε στο newsit.gr ένας από τους ναυαγοσώστες που εργάζονται στη συγκεκριμένη παραλία και πληροφορήθηκε τα όσα έγιναν.

 

«Ήταν περίπου 6.10 το απόγευμα όταν κλήθηκε ο απογευματινός ναυαγοσώστης να συνδράμει στην ανάσυρση ενός παιδιού από την θάλασσα. Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Έγινε αμέσως από τον ναυαγοσώστη ότι ορίζει το πρωτόκολλο, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, τοποθετήθηκε και ο απινιδωτής, ο οποίος έδειξε ασυστολία καρδιάς, που σημαίνει ότι το παιδί ήταν νεκρό».

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ναυαγοσώστης άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια που έκαναν μπάνιο στην παραλία, ωστόσο ήταν πια αργά… «Συνέδραμαν και δύο γιατροί με μια νοσηλεύτρια που βρισκόταν στην παραλία σαν λουόμενοι, με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ήρθε αμέσως και μηχανοκίνητο τμήμα του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Ήρθε το ασθενοφόρο, παρέλαβε το παιδί και απ’ ότι έμαθα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο»

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση