Κορίτσι 10 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νέα Μάκρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 22:20 Κορίτσι 10 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νέα Μάκρη

Ο πνιγμός της σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες από πνιγμούς στην Ελλάδα είτε στις θάλασσες είτε σε πισίνες. Μετά το 6χρονο παιδάκι στο Καβούρι, ακόμα μία ήρθε να συγκλονίσει την κοινωνία. Στη Νέα Μάκρη, ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών, έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε πισίνα.

Στις 19:00 περίπου το απόγευμα της Κυριακής (16/7), η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης, πως είχε μεταφερθεί εκεί το κορίτσι μόλις 10 ετών.

Ο πνιγμός της σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς και διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση