Παύλος Πολάκης κατά Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο της Αθήνας: Μέγα λάθος η επιλογή της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 22:16 Παύλος Πολάκης κατά Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο της Αθήνας: Μέγα λάθος η επιλογή της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης για την επιλογή του Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητα του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Νίκου Παππά.

Ο Παύλος Πολάκης εξήγησε γιατί απείχε από την ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου επελέγη ο Κώστας Ζαχαριάδης για τον «εκλεκτό» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Αθηναίων.

Με ανάρτησή του στα social media επεσήμανε ότι τάχθηκε δυναμικά υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην  διεθνή μπασκετμπολίστα, Νίκου Παππά, για τον δήμο της Αθήνας, απέναντι στη «νέα πλειοψηφία» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφώνησε και τελικώς επέλεξε τον Κώστα Ζαχαριάδη. «Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες (σ.σ. 03.08.2023). Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας.

Θεωρώντας μέγα λάθος αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία απείχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει!

Αντίπαλο με όραμα – σχέδιο – συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρη κοινωνική αναφορά και απεύθυνση, με θάρρος και αποφασιστικότητα! (Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου, στην Κεντρική Επιτροπή). Αλλιώς, δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα ”τεχνοκρατικά”, τα ”συμπεριληπτικά” τα ”αλληλέγγυα” και τα ηθικοπλαστικά! Συνεχίζεται… (στα μέρη των φωτογραφιών, αν μη τι άλλο, μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό, γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση