Ορατοί οι καπνοί της φωτιάς στον Έβρο από το διάστημα - Δείτε τι κατέγραψε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 13:09 Ορατοί οι καπνοί της φωτιάς στον Έβρο από το διάστημα - Δείτε τι κατέγραψε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Από το διάστημα φαίνονται οι καπνοί του μετώπου της φωτιάς που καίει για 5η συνεχόμενη ημέρα στον Έβρο, όπως φαίνεται από το πέρασμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού από την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, η κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού «έπιασε» τους καπνούς από το μέτωπο της φωτιάς στον Έβρο.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πέρασε νωρίς το μεσημέρι πάνω από την Ελλάδα, όσο βρίσκεται σε διαρκή τροχιά γύρω από τη Γη, και κατέγραψε τις παρακάτω συγκλονιστικές εικόνες.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή δεν είναι η μοναδική απεικόνιση του μετώπου της φωτιάς στον Έβρο από δορυφόρο, καθώς και ο δορυφόρος του αμερικανικού ινστιτούτου Maxar αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στην περιοχή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση