Συγκλονίζει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη - Ετσι έμαθε για τον θάνατό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:50 Συγκλονίζει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη - Ετσι έμαθε για τον θάνατό του

"Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του", λέει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο άδικος θάνατος του Αντώνη Καργιώτη, τον οποίο πέταξαν μέλη του πληρώματος στη θάλασσα, όταν πήγε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου Αντώνη, Νίκος Καργιώτης, μίλησε στην εφημερίδα "ON time" και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε να πάει τον άλλο του αδελφό στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε σοκ.

"Πήγα χθες το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καργιώτης περιέγραψε πώς έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του λέγοντας: "Εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα τότε και είδα τα βίντεο εκείνη τη στιγμή".

Συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ο αδελφός του Αντώνη τόνισε πόσο δοτικός άνθρωπος ήταν ο αδελφός του: "Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του. Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι". Τέλος η οικογένεια ζει το δικό της δράμα καθώς έχει χάσει και τους γονείς της "Οι γονείς μας έχουνε πεθάνει".

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση