Στήριξη από την Ευρώπη θα συζητήσει ο Μητσοτάκης με την Φον ντερ Λάιεν την Τρίτη στο Στρασβούργο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 22:23 Στήριξη από την Ευρώπη θα συζητήσει ο Μητσοτάκης με την Φον ντερ Λάιεν την Τρίτη στο Στρασβούργο

«Η καταστροφή αυτή απαιτεί και από την Ευρώπη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» τόνισε ο πρωθυπουργός

Στο Στρασβούργο θα μεταβεί την Τρίτη (12/9) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όπου όπως τόνισε ο ίδιος θα έχει συνομιλίες για την αρωγή από την Ευρώπη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας.

«Θα βρεθώ στο Στρασβούργο την Τρίτη το πρωί, επικεφαλής ενός κυβερνητικού κλιμακίου για να συναντήσω την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να συζητήσω μαζί της τον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη πρέπει να σταθεί δίπλα στην πατρίδα μας,  προκειμένου να έχουμε μία σημαντική οικονομική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουμε αυτή την μεγάλη καταστροφή που σίγουρα συνδέεται άμεσα με την κλιματική κρίση και μία καταστροφή η οποία απαιτεί και από την Ευρώπη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από τη Λάρισα, μετά τη διευρυμένη σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση