Ζωγράφου: Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και απειλούσε αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:02 Ζωγράφου: Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και απειλούσε αστυνομικούς

Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα μέσα στο οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ώρες ένας ηλικιωμένος και απειλούσε να μην μπει κανείς μέσα, αλλιώς θα πυροβολήσει.

Έφοδο πραγματοποίησαν οι άντρες των ΕΚΑΜ της Αστυνομίας με εντολή εισαγγελέα, στο ρετιρέ διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αγίας Λαύρας 113, στο Γουδί, όπου νωρίτερα είχε ταμπουρωθεί ένας ηλικιωμένος και απειλούσε να πυροβολήσει όποιον μπει μέσα.

Ο 83χρονος που φέρεται να πάσχει από άνοια, αναστάτωσε τη γειτονιά όταν γείτονας κάλεσε την Άμεση Δράση το πρωί και ανέφερε πως το βράδυ ακούστηκαν πυροβολισμοί από το συγκεκριμένο ρετιρέ.

Το κυνηγετικό όπλο το κατείχε με νόμιμη άδεια, η οποία όμως είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί. Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν όντως πυροβόλησε τη νύχτα.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος του, ενώ θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας για την ψυχολογική του κατάσταση.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση