Πόρος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 13:51 Πόρος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας δύο Τούρκοι, οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο. 

Οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία, αρχικά μεταφέρθηκαν στην Μονεμβασιά, όπου εξετάστηκαν, και βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα για να εξεταστούν από την ΕΥΠ. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εντοπίστηκε και το drone το οποίο πετούσαν.

Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, όταν οι δύο άνδρες κίνησαν το ενδιαφέρον ενός αστυνομικού στον Πόρο, καθώς πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Όταν τους έκανε, έρευνα εντόπισε τα στοιχεία και τα έγγραφά τους.

Έτσι άμεσα μεταφέρθηκαν στη Μονεμβασιά και στη συνέχεια στην ΕΥΠ, καθώς είναι η υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση