Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός, όταν ήμουν έφηβος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 11:52 Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός, όταν ήμουν έφηβος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής απαντώντας σε ερωτήσεις έκανε και κάποιες αποκαλύψεις.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στο MAD και συγκεκριμένα απάντησε σε ερωτήσεις λίγο διαφορετικές από εκείνες που συνηθίζεται να του κάνουν.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, απαντώντας στις ερωτήσεις έκανε και μια αποκάλυψη για τα εφηβικά του χρόνια.

Στην ερώτηση αν έχει κολυμπήσει ποτέ γυμνός απάντησε: «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση κι εκείνος απάντησε: «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Για πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε: «Πολλές φορές, είναι η αλήθεια, ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

Αν ποτέ έχει πει ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην πάει στην δουλειά: «Ναι, όχι βέβαια όσο είμαι στην κυβέρνηση. Σε προηγούμενες δουλειές νομίζω ότι όλοι έχουμε πει "ναι"».

Τόνισε πως δεν έχει ψάξει ποτέ κινητό: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας και κυρίως εμπιστοσύνης».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια», ανέφερε σε σχετική ερώτηση.

Αν έχει παραβιάσει τον Κ.Ο.Κ απάντησε πως το έχει κάνει: «Ναι βαθύ πορτοκαλί, μεγάλες παραβιάσεις δεν έχω κάνει αλλά μικρές παραβιασούλες στο παρελθόν, ως νέος, όλοι νομίζω έχουμε κάνει».

Πηγή: MAD

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση