Black Friday 2023 και Cyber Monday: Ποιές Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 21:21 Black Friday 2023 και Cyber Monday: Ποιές Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Σε γιορτινό κλίμα μπαίνει σιγά – σιγά η αγορά, με τα Χριστούγεννα να καταφθάνουν, ενώ σε λίγες μέρες είναι και η «μητέρα των μαχών» για τις εκπτώσεις και τις προσφορές, καθώς στις 24 Νοεμβρίου είναι η Black Friday και στις 27 Νοεμβρίου 2023 η Cyber Monday.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σχεδόν μία εβδομάδα πριν την Black Friday, και εκτός απροόπτου θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα μετά τη Black Friday, στις 27 Νοεμβρίου, είναι και η Cyber Monday.

Η ζήτηση φέτος αναμένεται να είναι μεγαλύτερη, και εκτιμάται ότι θα διαχυθεί σε όλους τους κλάδους και όχι μόνο σε ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη, όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια.

Ποιές Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Για δύο συνεχόμενες Κυριακές αναμένεται να είναι και φέτος ανοιχτά τα καταστήματα, και συγκεκριμένα κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 (τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα), και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 (τελευταία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά).

Η πρώτη Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά για το 2024, θα είναι αυτή των χειμερινών εκπτώσεων, οι οποίες θα αναμένεται να ξεκινήσουν από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, μέχρι και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Τι να προσέχετε στις εκπτώσεις

Η Black Friday αποτελεί ευκαιρία και για τους scammers που εκμεταλλεύονται την επιθυμία των καταναλωτών για πολλές και καλές προσφορές. Ακόμη λοιπόν και αν συναντήσετε όρους όπως «φθηνά», «προσφορά» κλπ, μην θεωρήσετε ότι όντως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία. Κάντε την έρευνά σας λίγο καιρό πριν προβείτε στις αγορές σας ώστε να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις ψεύτικες προσφορές.

Χρειάζεστε πραγματικά το προϊόν που είδατε στην βιτρίνα ή στο e-shop; Μήπως το τελικό ποσό των αγορών σας, εκτρέπει τον προϋπολογισμό σας; Η Black Friday προκαλεί τέτοιο ενθουσιασμό στους καταναλωτές που πολλές φορές προβαίνουν σε αγορές που δεν τους είναι πραγματικά αναγκαίες από το φόβο ότι μπορεί να μην προλάβουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές!

Ακόμη και αν ψωνίζετε από μία ιστοσελίδα που εμπιστεύεστε, είναι σημαντικό να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην συναλλαγή σας: η τιμή, η εγγύηση, το κόστος μεταφοράς, η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης, μπορεί να είναι μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες που θα καθορίσουν την τελική σας επιλογή. Πολλές φορές όμως ενδέχεται να εμφανιστούν αναδυόμενα banners με προσφορές άσχετες από αυτές που παρέχει η προμηθεύτρια επιχείρηση, από ιστοσελίδες που σας ζητούν να εισάγετε τα στοιχεία των τραπεζικών σας λογαριασμών ή και των κωδικών σας για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Όταν διαθέτετε κουπόνια προσφορών ή giftcards επιβεβαιώστε αν τα προϊόντα που επιθυμείτε διατίθενται την Black Friday ή αν οι εταιρείες που σας ενδιαφέρουν αποδέχονται τα κουπόνια αυτά και δεν εξαιρούνται των προσφορών.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση