Μύρισαν Χριστούγεννα στο Σύνταγμα: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολιστεί με 24.000 λαμπιόνια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 09:46 Μύρισαν Χριστούγεννα στο Σύνταγμα: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολιστεί με 24.000 λαμπιόνια (φωτο: Mega)

Είναι 17 μέτρα και έχει βάρος 5,5 τόνους.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/11) άρχισε να στήνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 17 μέτρων που θα στολιστεί με 24.000 λαμπιόνια χαμηλής κατανάλωσης και θα βρίσκεται στη μέση της πλατείας Συντάγματος ενόψει των εορτών.

Το δέντρο που ήρθε από το Καρπενήσι βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας για να θυμίσει σε όλους πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Ο φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει βάρος 5,5 τόνους και βρίσκεται σε μία βάση που θα ζυγίζει 25 τόνους.

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για το στήσιμό του

Ο υπάλληλος ο οποίος μετέφερε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος μίλησε στο MEGA για την διαδικασία και το ταξίδι του.

«Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μεταφορά του δέντρου αλλά και της βάσης, και τη συναρμολόγησή της. τώρα σμιλεύουμε τον κορμό του δέντρου για να μπορέσει να μπει στη βάση. Ξεκινήσαμε από χθες, σήμερα το πρωί έφτασε η νταλίκα, και η βάση είναι εδώ από χθες για να είναι όλα έτοιμα. Κάναμε 8 ώρες από το Καρπενήσι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση