Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την επόμενη κίνησή του μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 19:57 Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την επόμενη κίνησή του μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

Την επόμενη κίνησή του, μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο άλλοτε υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

“Θα είμαι παρών για να συνδράμω στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες προς όφελος της πατρίδας και του λαού. Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής”, είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανέδειξε την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης, με προμετωπίδα το “Εμπρός! Ολα για την Ελλάδα”.

Επιπλέον, σύμφωνα με το newsit.gr, προέταξε τις θέσεις του για τον πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας την Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, τασσόμενος με το Ισραήλ και εκφράζοντας τη συμφωνία του με τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ.

Επίσης, έθεσε ως θέματα προτεραιότητας το προσφυγικό, τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία του πολίτη.

Τόνισε ότι δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία πως από τη μια είναι το κυβερνητικό κόμμα και από την άλλη επτά απέναντι.

Σημείωσε ότι «καλώς έκανα» που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απορρίπτοντας, όπως είπε, ένα αντιπολιτευτικό κομφούζιο. Μάλιστα, αυτοπροσδιορίστηκε ως «πολιτικός των έργων».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση