Τροχαίο στη Μύκονο: Ταύρος κάρφωσε στην κοιλιά τον 39χρονο μοτοσικλετιστή, ξεσπά ο θείος του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:33 Τροχαίο στη Μύκονο: Ταύρος κάρφωσε στην κοιλιά τον 39χρονο μοτοσικλετιστή, ξεσπά ο θείος του

«Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν» τόνισε - Ο άτυχος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, από τον χαμό ενός 39χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, σε επαρχιακό δρόμο του νησιού τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον θείο του θύματος, ο οποίος μίλησε στον Alpha, ο 39χρονος ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Ανω Μεράς βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που περνούσε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα. Μάλιστα, τα κέρατα ενός ταύρου χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στην κοιλιά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

«Πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου. Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες... οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» ανέφερε αρχικά ο θείος του 39χρονου.

Και πρόσθεσε: «Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν. Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη; Σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση