Στη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με Τζουζέπε Κόντε, Ενρίκο Λέτα και Έλι Σλάιν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 19:59 Στη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με Τζουζέπε Κόντε, Ενρίκο Λέτα και Έλι Σλάιν

Συναντήσεις με τους πρώην πρωθυπουργούς και την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της χώρας

Για τη Ρώμη αναχώρησε σήμερα Κυριακή (3/12) ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συμμετάσχει, σύμφωνα με το protothema.gr, στην Επιτροπή Παρακολούθησης Τήρησης Δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee),

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, αύριο, Δευτέρα θα συναντήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε και τον πρώην πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα. Ακολούθως, την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας Έλι Σλάιν.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο κ. Τσίπρας στέλνει μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία Δεξιάς-Ακροδεξιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση