Δικαστήριο απαγόρευσε σε εκκλησία να χτυπά την καμπάνα τις ώρες κοινής ησυχίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 09:52 Δικαστήριο απαγόρευσε σε εκκλησία να χτυπά την καμπάνα τις ώρες κοινής ησυχίας

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκου που επικαλέστηκε πως θίγεται η οικιακή του γαλήνη.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας αποφάσισε να μειώσει τις φορές που θα χτυπούν οι καμπάνες εκκλησίας σε περιοχή της Μεσσηνίας, ύστερα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκου, που επικαλέστηκε πως θίγεται η οικιακή του γαλήνη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να σταματήσουν οι καμπάνες τις ώρες κοινής ησυχίας και κατά τα ημίωρα μέχρι να συζητηθεί η υπόθεση, που έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου του 2024.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή δεν αφορά εκκλησία στην πόλη της Καλαμάτας, αλλά σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση