Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εθελοντές με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone ψάχνουν τον Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 12:31 Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εθελοντές με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone ψάχνουν τον Μπάμπη

Συνεχίζονται οι έρευνες - Τον αναζητούν από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Συνεχίζονται οι έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι τον οποίο ψάχνουν από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο (13/1) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίστηκαν κάτω από το νερό. Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

mesologgi
mesologgi0
mesologgi1
mesologgi2

Ιδιώτης δύτης, μετά από εντολή της οικογένειας του Μπάμπη, σε συνεργασία με τις Αρχές, ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. «Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης.

Σύμφωνα με το tempo24.news, στην έρευνα συμμετέχουν και ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone από την Αθήνα.

Ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και φυσικά από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής, Κώστας Δημόπουλος έχει εκφράσει δημόσια την εκτίμησή του ότι πρόκειται για σχεδιασμένο έγκλημα και μάλιστα με δεδομένο κίνητρο, ενώ εκτιμάται ότι πιθανότατα εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη και άλλο άτομο.

Εβδομάδα εξελίξεων

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινά αύριο και από την πλευρά των εισαγγελικών Αρχών. Οι έρευνες πάντως προσανατολίζονται κυρίως στη νότια πλευρά προς τη θάλασσα με βάση το τελευταίο σημείο στο οποίο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 50χρονου κρεοπώλη, άφησε τον αγνοούμενο το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου.

Οι κινήσεις του 50χρονου από κει και μετά ελέγχονται εξονυχιστικά. Μεταξύ του τμήματος που κινήθηκε ο 50χρονος είναι και ο δρόμος με κατεύθυνση αριστερά προς το βουνό, τον Αράκυνθο, περιοχή που ξέρουν και προτιμούν οι κυνηγοί. Κάποιος που είναι γνώστης της περιοχής μπορεί πολύ εύκολα να κινηθεί προς Αράκυνθο, Άγιο Γεώργιο.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση