Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό - Άνοιξε η γη και κατάπιε δύο 19χρονους στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 11:03 Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό - Άνοιξε η γη και κατάπιε δύο 19χρονους στο κέντρο της πόλης

Δείτε φωτογραφίες - Απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ένα αγόρι και μια κοπέλα

Έχασαν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους δύο παιδιά 19 ετών, τα οποία περπατούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου... και βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό!

Όπως αναφέρει το thessnews.gr να κορίτσι και ένα αγόρι περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και συγκεκριμένα επί της οδού Τοσίτσα όταν ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε με τα δυο άτομα να βρίσκονται στο κενό. Συνέπεια ήταν να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ.

thess-odostroma-y__2_
thess-odostroma-y__3_
thess-odostroma-y__1_

Στο περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αν και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

πηγή: protothema.grr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση