Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης δεν ήταν μόνος» λέει ο Κατερινόπουλος για τον θάνατο του Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:30 Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης δεν ήταν μόνος» λέει ο Κατερινόπουλος για τον θάνατο του Μπάμπη

«Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα, το καλύτερο που έχει να κάνει και για τη δική του προστασία είναι να μιλήσει» τονίζει ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πιστεύει ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης που σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι δεν ήταν μόνος του. 

Ο απόστρατος ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλύει μια σειρά από στοιχεία και πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Μεσολόγγι.  «Υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Το πρώτο ψέμα ήταν ότι φύγανε να πάνε για κυνήγι 21:00 η ώρα το βράδυ, κανένας κυνηγός δεν πάει να κυνηγήσει τη νύχτα. Το δεύτερο είναι ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα του, το άτυχο αυτό παιδί και την είχε μέσα στη θήκη. Το τρίτο είναι ότι ναι, πήγαν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο για κυνήγι στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι εκεί που τον πιάνανε οι κάμερες. Ήταν ένα παιδί με καλή σωματική διάπλαση. Πριν δύο ημέρες είχαν πάει μαζί σε κάποιο χωριό κοντά στο Μεσολόγγι. Αυτό σημαίνει ότι είχαν κάποια πολύ καλή σχέση πέρα από τα χρωστούμενα που υπήρχαν. Τι χάλασε μέσα σε δύο ημέρες για να τον πάρει, να τον πάει στο συγκεκριμένο σημείο και να τον σκοτώσει;», λέει, μιλώντας στο Mega, ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Δεύτερον, από ό,τι φάνηκε τουλάχιστον από τον κρεοπώλη, δεν υπήρξαν καθόλου ίχνη πάλης. Πώς να αιφνιδιάσεις έναν άνθρωπο ο οποίος φοβάται και έχει μαζί του την καραμπίνα για να αμυνθεί αν του συμβεί κάτι, από ποιον, από τον κρεοπώλη; Αν τον φοβόταν δε θα πήγαινε μαζί του. Το σενάριο ότι εκεί τον περίμεναν άλλοι και χρησιμοποίησαν τον κρεοπώλη για να τον μεταφέρει εκεί. Προφανώς, τον είχαν στο χέρι για κάποιους λόγους που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί ο άτυχος νεαρός εκεί».

Όπως λέει ο ίδιος, «η επόμενη πληροφορία που προέκυψε, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, είναι ότι το τηλέφωνο το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά το είχε συνδεδεμένο και ήταν ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια. Αφού ήταν ανοιχτό, πρέπει να ήταν συνδεδεμένο με κάποια εφαρμογή. Για ποιον λόγο να έχει το τηλέφωνό του το παιδί αυτό ανοιχτό και να ακούν κάποιος ή κάποιοι; Αυτός που άκουγε, έχει μια μορφή συμμετοχής. Βεβαίως, ήταν με την πλευρά του Μπάμπη. Κάποιος ήξερε ότι εκεί υπάρχει ένα ραντεβού».

Κατερινόπουλος για Μεσολόγγι: «Το καλύτερο που έχει να κάνει και για τη δική του προστασία είναι να μιλήσει»

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο,  «ο κρεοπώλης κράτησε μια στάση από την πρώτη στιγμή, δε μιλάει. Είχε έναν ενδιαφέρον, από ό,τι ειπώθηκε, το τι θα συναντήσει στις φυλακές. Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει κάνει έναν φόνο και να ψάχνει εκ των υστέρων τι θα συναντήσει μέσα στις φυλακές. Τι φοβόταν μέσα στις φυλακές; Έψαχνε να δει τι γίνεται, αν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι, διαφορετικά το κύκλωμα θα τον τελειώσει; Είτε είναι έξω είτε είναι μέσα θα πρέπει να μιλήσει γιατί αν πράγματι υπάρχει κύκλωμα, έχει και ο ίδιος ημερομηνία λήξης. Το καλύτερο που έχει να κάνει και για τη δική του προστασία είναι να μιλήσει.

«Δύο άνθρωποι οι οποίοι είχαν μια σχέση, και οικογενειακή θα έλεγα, δε νομίζω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο μόνος του αυτός ο άνθρωπος να διαπράξει έναν φόνο επειδή του χρώσταγε 17.000 και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Και αν ήταν τεταμένες οι σχέσεις γιατί δυο μέρες νωρίτερα να πάνε σε εάν διπλανό χωριό οι δυο τους;». «Όλα συγκλίνουν στο ότι δεν μπορεί να ήταν μόνος του. Για ποιον λόγο να φορτωθείς ένα έγκλημα που λες ότι δεν το έκανες;», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση