Ξυλοδαρμός 13χρονου στην Καλλιθέα: «Μου ζήτησαν να πάμε λίγο πιο κάτω και μου έσκισαν το χείλος»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:13 Ξυλοδαρμός 13χρονου στην Καλλιθέα: «Μου ζήτησαν να πάμε λίγο πιο κάτω και μου έσκισαν το χείλος»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το απόγευμα της Παρασκευής (2/4), 13χρονος μαθητής στην Καλλιθέα, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικό σταθμός MEGA, όλα έγιναν όταν ο 13χρονος τελείωσε το μάθημα στο φροντιστήριο. Τότε, τον προσέγγισαν ένας 16χρονος και τρεις άλλοι ανήλικοι.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Καλλιθέα -«Με χτύπησε στο πρόσωπο»

Όπως κατήγγειλε ο 13χρονος, του ζήτησαν να πάνε παρακάτω να μιλήσουν. «Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε», του είπαν.

Εκείνη τη στιγμή ο 13χρονος έβγαλε από την τσέπη το κινητό του τηλέφωνο με έναν από τους άλλους τρεις ανήλικους να προσπαθεί να του το αρπάξει.

Στην κίνηση αυτή ο 13χρονος αντέδρασε, έβαλε το κινητό στην τσέπη και προσπάθησε να φύγει. Τότε ένας εξ αυτών τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι προκαλώντας του τραύματα στα χείλη, στα ούλα και στα ζυγωματικά. Μετά τον ξυλοδαρμό, οι ανήλικοι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο…. Μου ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω να μιλήσουμε και δέχτηκα. Τότε χωρίς λόγο μου λέει "γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε". Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου, μου το τράβηξε για να μου το πάρει. Τράβηξα το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω. Τότε, ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν», είπε ο 13χρονος.

πηγή: iefimerida.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση