Αδερφή μητροκτόνου στο facebook: "Δεν το ήθελε! Κάποιοι του έβαλαν λόγια"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 19:51 Αδερφή μητροκτόνου στο facebook: "Δεν το ήθελε! Κάποιοι του έβαλαν λόγια"
Λίγο μετά την κηδεία της αδικοχαμένης 44χρονης, η μικρότερη κόρη της οικογένειας για ακόμα μια φορά στέλνει σπαρακτικα μηνύματα μέσω facebook.

Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτoγραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αχ ρε μανα .... Ήταν η κακιά στιγμή... Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει..."κάποιοι του εβαλαν λογια " και ηταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιεί αλλά τον έκαναν να πιει ...μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας".

Όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας της οικογένειας με τον 18χρονο γιο του επισκέπτονταν τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο όπου κρατείται ο 22χρονος μητροκτόνος. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη μιας και ο 18χρονος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φονικού και πλέον φαίνεται να θέλει να σταθεί δίπλα στον αδερφό του, πεπεισμένος πια και ο ίδιος ότι ήταν η κακιά στιγμή. Αύριο ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή...

Θυμίζουμε ότι το έγκλημα έγινε, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα μπήκε στη μέση, σε καβγά του δράστη με τον έναν αδερφό του. Η γυναίκα τραυματίστηκε από το μαχαίρι του γιου της και άφησε την τελευταία πνοή της.

Πηγή: cityvoice, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση