Κι άλλος βουλευτής ανησυχεί τον Λεβέντη, δεν πήγε στην Κ.Ο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 21:41 Κι άλλος βουλευτής ανησυχεί τον Λεβέντη, δεν πήγε στην Κ.Ο

Κι άλλος βουλευτής της 'Ενωσης Κεντρώων προκαλεί ανησυχία στον Βασίλη Λεβέντη. Δεν πήγε στην Κ.Ο του έστειλε και επιστολή προβληματισμού.

Νέες αναταράξεις στην Ένωση Κεντρώων μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Καρρά που προκάλεσε την οργή του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος και απαίτησε  να του παραδώσει την έδρα εντός 3 ημερών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμα βουλευτής, αυτή τη φορά ο Γιάννης Σαρίδης φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τα όσα συμβαίνουν εντός του κόμματος και έχει στείλει επιστολή με τον προβληματισμό του προς τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη.

Ο τελευταίος σε μια προσπάθεια κατευνασμού πρόκειται να συναντηθεί μαζί του ακόμα και αύριο.

Ο κ. Σαρίδης δεν πήγε σήμερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο ίδιος ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook κείμενο στο οποία εξαπολύει «εσωκομματικά» καρφιά σε όσους τον εμφάνιζαν να απουσιάζει σκοπίμως από την συνεδρίαση της ΚΟ.

«Δέχθηκα κάποια μηνύματα από «φίλους» οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δε ήμουν παρών στην σημερινή ανοικτή συνεδρίαση της ΚΟ. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον Πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη».

Αφού λοιπόν παραθέτει με κάθε λεπτομέρεια το σημερινό του πρόγραμμα (συναντήσεις – επισκέψεις) προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του, καταλήγει:

«Τα παραπάνω ως απόδειξη του πως «χαλάω» τον χρόνο μου είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους»

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων διέψευδαν οτι ο κ. Σαρίδης σκέφτεται σοβαρά να ανεξαρτητοποιηθεί. 

Τόνιζαν επίσης ότι στην επιστολή του  εκφράζει με αγάπη την αγωνία του για το μέλλον της Ένωσης Κεντρώων και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Τέλος επέμεναν ότι ο βουλευτής δεν αφήνει αιχμές όπως και ο κ. Καρράς για οικογενειοκρατία εντός της Ένωσης Κεντρώων.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση