Πρόκληση! Δεν είναι πολλά τα 1.875 ευρώ για μαέστρο στη ΔΕΗ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 13:36 Πρόκληση! Δεν είναι πολλά τα 1.875 ευρώ για μαέστρο στη ΔΕΗ!
Την απόφαση της ΔΕΗ να προσλάβει καλλιτεχνικό διευθυντή για την χορωδία της ΔΕΗ (!) με μισθό 1.875 ευρώ το μήνα την ώρα που οι πολίτες στενάζουν από τις αυξήσεις που επιβάλλει η επιχείρηση υπερασπίστηκε με προκλητικό τρόπο ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης!

«Η χορωδία της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ λειτουργεί από το ‘78. Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις με μοναδικές διακρίσεις. Είναι από τις πιο καταξιωμένες της χώρας, είναι περίεργο που ο κόσμος δεν την ήξερε. Συνόδευε την αποστολή της ολυμπιακής φλόγας η χορωδία με εξαιρετικές ερμηνείες» είπε στον Αlpha989 ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης για την χορωδία της ΔΕΗ ενώ για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή εξήγησε ότι «γίνεται μια πρόσληψη, ο μισθός των 1.875 ευρώ δεν είναι προκλητικός. Είναι για έναν χρόνο ο μαέστρος».

Και συνέχισε: «Οι Έλληνες πολίτες δεν αντιτίθενται σε τέτοιου είδους δράσεις, το παράδοξο θα ήταν να αμειβόταν από χρήματα των πολιτών. Αδικούμε τη χώρα μας με όλες αυτές τις ιστορίες. Έχει στοχοποιηθεί η εταιρεία. Έχω εκπλαγεί με τα δημοσιεύματα, ότι «η ΔΕΗ με τέτοια χάλια προσλαμβάνει καλλιτεχνικό διευθυντή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση