Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική (Ζωντανή Μετάδοση)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 14:06 Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική (Ζωντανή Μετάδοση)

Με τη συμμετοχή πολιτών από όλη την Επικράτεια, από την Κρήτη και τα νησιά μας, μέχρι την ορεινή Ήπειρο και τον Έβρο, από τη Φθιώτιδα κι όλη τη Στερεά, δεκάδες χιλιάδεες Έλληνες διαδηλώνουν στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη την αντίθεσή τους προς οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων.

Με πρωτοβουλία Οργανώσεων από τη Μακεδονία μας αλλά και από όλη την Ελλάδα, χιλιάδες κόσμος συρρέει στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Δείτε Live στιγμές από τη μεγάλη συγκέντρωση:

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το συλλαλητήριο – εκδήλωση δεν έχει καμία σχέση με κόμματα και σκοπό έχει να διατρανώσει την απαίτηση όλων των Ελλήνων: «Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα».

Θυμηθείτε και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση το 1992:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση