Νέα υπόθεση με Αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 18:05 Νέα υπόθεση με Αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό!

Τον ξυλοφόρτωσε κι εκείνον ο παππούς της μικρής!

Σημάδια των καιρών μας, σύμπτωση ή η κακιά στιγμή;

Γεγονός είναι ότι ίδια υπόθεση με αυτή που αποκάλυψε το LamiaReport στις αρχές του μήνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ να κατηγορείται, αλλά και να ξυλοφορτώνεται από παππού νεαρής που τον κατήγγειλε ότι με το κινητό του τηλέφωνο έβγαζε φωτογραφίες σε αυτή και τις φίλες της, είχαμε και σε περιοχή της Αχαΐας!

Το θέμα παρουσίασε το tempo24 με έναν αξιωματικό που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα Νομού κοντά στην Αχαΐα, που κατηγορείται ότι «τραβούσε» φωτογραφίες κοριτσιών που φορούσαν μαγιό. Η μία από τις δύο τον κατάλαβε, ειδοποίησε την Αστυνομία και συγγενικό της πρόσωπο και μάλιστα και σε αυτή την περίπτωση τον παππού της. Ο τελευταίος έφθασε στο σημείο πρώτος, εντόπισε τον αξιωματικό του επιτέθηκε και φέρεται να τον χτύπησε.

Λίγο αργότερα ο ένστολος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα με τις κατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της έργω εξύβρισης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο έχει ήδη αποσταλεί για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και ο αξιωματικός υπέβαλε με την σειρά του μήνυση στο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σε βάρος του αξιωματικού διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση