Επίθεση από Ρομά μέσα στα ΣΕΑ Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 09:04 Επίθεση από Ρομά μέσα στα ΣΕΑ Αταλάντης

Διαβάστε τα όσα βίωσε ένας οδηγός με την οικογένειά του στα ΣΕΑ Αταλάντης:

«Θα ήθελα να καταγγείλω το κάτωθι περιστατικό που συνέβη σε μένα και την οικογένειά μου χθες το βράδυ.

Είχαμε σταματήσει ΜΕΣΑ στα ΣΕΑ Αταλάντης προς Αθήνα και μας πλησίασαν Ρομά με σκοπό την πώληση υαλοκαθαριστήρων. Αφού αρνήθηκα επικαλέστηκαν πρόβλημα στον υαλοκαθαριστήρα και τον έβγαλαν και προσπάθησαν να με πείσουν να βγω από το αυτοκίνητο ώστε να τον βάλω σωστά. Επίσης αρνήθηκα και άνοιξα δυο δάχτυλα το παράθυρο και ζήτησα να μου δώσει τον καθαριστήρα μου και να φύγει ειδάλλως θα καλέσω την Αστυνομία. Ακούγοντας αυτά έβαλαν τον καθαριστήρα (δικό τους χαλασμένο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) και άρχισαν να χτυπούν μανιασμένα το αυτοκίνητο και το τζάμι και πέταξαν αντικείμενα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τα παιδιά μου και η σύζυγος μου να πάθουν σοκ μέχρι να φύγουμε.

Ο υπάλληλος Secutiry ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η Αστυνομία μου είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν αποτυπώματα από τον καθαριστήρα να πάτρουν.

Τα ΣΕΑ δεν απαντούν από σημέρα το πρωί όπου καλώ επανειλημμένως.

Και ερωτώ:

1) Αν την επόμενη φορά αντί για εμένα με την οικογένειά μου είναι μια νεαρή κοπέλα τι θα γίνει;;; Θα έχουμε νέα Μυρτώ και νέα Anastazia;;;
2) Πώς ακριβώς θα σταματήσει η παραβατική συμπεριφορά όταν ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
3) Μας έκλεισαν το 90 για να ανοίξουν τα ΣΕΑ Αταλάντης και να γίνονται αυτά τα πράγματα;
4) Πείτε μου τι να πω στον 6χρονο γιο μου που του αγόρασα να φάει σάντουιτς και μετά την πρώτη μπουκιά μου είπε τρομαγμένος "μπαμπά δε θέλω να φάω άλλο. Μας έκαναν ζημιά στο αυτοκίνητο;"


ΥΓ) Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και το δεύτερο 1,5 ετών αγόρι μας.
ΥΓ2) Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που μας έχει αφήσει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ στα χέρια οποιουδήποτε πατάει στο "ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
ΥΓ3) Αν ήμουν εγώ που είμαι καθ' όλα νόμιμος πολίτης και όχι ο Ρομά ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση