Τα γενέθλια της ζωής της! Την σνόμπαραν οι συμμαθητές της αλλά 700 άτομα στο Facebook πάτησαν... going!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 20:58 Τα γενέθλια της ζωής της! Την σνόμπαραν οι συμμαθητές της αλλά 700 άτομα στο Facebook πάτησαν... going!
Τα φετινά γενέθλια σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στην 10χρονη Mackenzie Moretter, αφού για πρώτη φορά δεν τα γιόρτασε μόνο με τους γονείς της αλλά μαζί με περισσότερους από 700 καλεσμένους που προσκλήθηκαν μέσω facebook!
 
Το χαριτωμένο κορίτσι από την πόλη Shakopee της Minnesota από μωρό πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Sotos το οποίο της έχει προκαλέσει βλάβες στον εγκέφαλο και έχει καθυστερήσει την ανάπτυξή της. Εξαιτίας αυτού της είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθεί. Τον τελευταίο καιρό όμως έκανε συχνά παράπονα στους γονείς της ότι δεν έχει φίλους στο σχολείο και ότι κανείς από τους συμμαθητές της δεν απάντησε θετικά στην πρόσκληση για το πάρτυ γενεθλίων της.
 

Έτσι η μητέρα της Mackenzie αποφάσισε να λάβει δράση για μην αφήσει στεναχωρημένη την κόρη της. Γνωρίζοντας το πνεύμα της εποχής αλλά και τη δύναμη των social media προσκάλεσε μέσω facebook οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά να έρθουν στα γενέθλια.
 

Σίγουρα όμως ποτέ δεν πίστευε ότι η πρόσκληση αυτή θα είχε τόση απήχηση στον κόσμο. Μέσα σε λίγη ώρα μαζεύτηκαν πάνω από 700 άτομα όλων των ηλικιών  που αν και δεν ήξεραν την μικρή Mackenzie πήγαν για να γιορτάσουν μαζί της φέρνοντας μαζί δώρα, φαγητό, γλυκά ακόμα και πανό που έγραφε “Χρόνια πολλά Mackenzie”.Το πάρτυ μάλιστα μεταφέρθηκε σε κοντινό πάρκο καθώς ο κόσμος δεν χωρούσε στο σπίτι της οικογένειας!
 

Τα γενέθλια του κοριτσιού μετατράπηκαν σε χαρούμενο γεγονός για την πόλη με το δήμαρχο να αναγγέλλει ότι το Σάββατο θα είναι Mackenzie Moretter day δίνοντας στην ίδια και πιστοποιητικό αυτής της δήλωσης.

Οι γονείς της μικρής συγκινημένοι αλλά και πολύ ευτυχισμένοι ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που ήρθε στα γενέθλια τόσο από κοντά όσο και μέσω facebook λέγοντας ότι όλο αυτό που βίωσαν ήταν αξέχαστο αλλά και εκπληκτικό.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση