Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά επειδή την κακοποιούσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 13:46 Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά επειδή την κακοποιούσε

Οι γείτονες του ζευγαριού είχαν δει τον άνδρα της να την χτυπά και να την κυνηγά με ένα σπαθί, αρκετές φορές.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν οι Ουκρανικές αρχές, όταν ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό στο χωριό Ομπάριφ.

Εκεί λοιπόν μία 48χρονη γυναίκα σκότωσε τον σύζυγό της, προκειμένου να σταματήσει να την κακοποιεί και στη συνέχεια τον διαμέλισε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η Μαρία όπως είναι το όνομά της, περίμενε να επιστρέψει ο Ολεξάντρ από την βραδινή βάρδια στην οποία δούλευε στις 23 Αυγούστου και όταν έπεσε για ύπνο, τον στραγγάλισε με τα χέρια της.

Στη συνέχεια του έκοψε το κεφάλι και το πέος, το οποίο το πέταξε στα σκυλιά του χωριού.

Μία γειτόνισσα που ήταν έξω από το σπίτι της, την είδε να βγαίνει από το σπίτι, όντας γεμάτη αίματα και τότε την ρώτησε τί είχε συμβεί: «Έμπλεξα, σκότωσα τον άνδρα μου», της απάντησε.

«Στην αρχή δεν την πίστεψα. Νόμιζα οτι απλά είχαν τσακωθεί και τον είχε χτυπήσει με κάτι. Μπήκα στο σπίτι για να δω αν χρειαζόταν ιατρική βοήθεια», είπε η Ναντέζχντα Οπανασιούκ και συμπλήρωσε: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα το διαμελισμένο σώμα του. Το κρεβάτι και τα σεντόνια ήταν γεμάτα αίματα. Την ρώτησα που είναι που το κεφάλι και μου έδειξε τον νεροχύτη».

Η Μαρία ομολόγησε την πράξη της, στην σκηνή του εγκλήματος, όταν κατέφθασε η αστυνομία, με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Βλαντίμ Αρτιούκοβιτς να δηλώνει πως οι γείτονες επιβεβαίωσαν πως είχαν δει τον 49χρονο να κυνηγά την γυναίκα του με ένα σπαθί και σε άλλες περιπτώσεις να την χτυπά με τα χέρια του.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση