Βραζιλία: Πέθανε 20χρονος που ήθελε να γίνει πλαστική κούκλα Κεν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 18:53 Βραζιλία: Πέθανε 20χρονος που ήθελε να γίνει πλαστική κούκλα Κεν

Έναν φανατικό οπαδό έχασε η ομάδα των ανθρώπων που ευελπιστούν να μοιάσουν σε πλαστικές κούκλες. Ο εικοσάχρόνος Κέσλο Σαντεμπάνες, νικήθηκε τελικά από τη λευχαιμία

Εικοσάχρονος άντρας στη Βραζιλία, ανήκε στην ομάδα των ανθρώπων που ευελπιστούν να μεταμορφωθούν μέσα από σειρά επεμβάσεων σε πλαστικές κούκλες Μπάρμπι ή Κεν.

Ο Κέσλο Σαντεμπάνες, ο οποίος είχε ξοδέψει περισσότερες από 30.000 λίρες και είχε υποβληθεί σε μια σειρά από επίπονες επεμβάσεις για να μοιάσει στον κούκλο «Κεν», έχασε τη ζωή του λόγω λευχαιμίας.

Ο Σαντεμπάνες ξόδευε πολύ χρόνο μέσα σε νοσοκομεία και κέντρα αισθητικής για να μεταμορφωθεί σε κούκλα, για να γίνει ανθρώπινο ομοίωμα του διάσημου φίλου της κούκλας Μπάρμπι.

Δεν πρόλαβε όμως να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Μαΐου.

Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή της Βραζιλίας και είχε δηλώσει ότι δεν τον απασχολούσε πιαη εμφάνισή του και ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η υγεία του, για την οποία είχε αποφασίσει να παλέψει σκληρά.

 

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση