Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 23:06 Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί!

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας... - Ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του άτυχου Ζουλς Μπιανκί εξέδωσε η Marussia F1 για λογαριασμό της οικογένειας του Γάλλου πιλότου.

Σύμφωνα με αυτή, ο Γάλλος οδηγός που τραυματίστηκε στο Grand Prix Ιαπωνίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γιοκαϊτσι, όντως σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση: «Αυτή την Κυριακή θα συμπληρωθούν τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Μπιανκί, που παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο Mie General στο Γιοκαϊτσι. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από το ιατρικό επιτελείο ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Παρότι δεν έχουμε νέες πληροφορίες να μοιραστούμε, αναγνωρίζουμε τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων ανά τον κόσμο, που στηρίζουν τον Jules σε αυτό τον αγώνα. Οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να αναγνωρίσουμε τη σημασία της συνεχόμενης εισροής μηνυμάτων και να παρέχουμε με τη σειρά μας κάποιες πληροφορίες, όσο σύντομες κι αν είναι αυτές. Ο Ζουλς εξακολουθεί να μάχεται. Παρότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα σχετικά με προτεινόμενα πλάνα γύρω από την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, τουλάχιστον προς το παρόν θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του εδώ, στο Γιοκαϊτσι. Θα πάμε βήμα βήμα.
Για μία ακόμα φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν όλοι δείξει έναντι της οικογένειάς μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εξακολουθούμε να νιώθουμε πως ο Ζουλς λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο Ιατρικό Κέντρο Mie General. Θα παρέχουμε νέες πληροφορίες όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στο μεσοδιάστημα, ευχαριστούμε όποιον εξακολουθεί να έχει τον Ζουλς στις σκέψεις και τις προσευχές του».

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση