10χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του επειδή δεν του αγόρασε VR

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 17:55 10χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του επειδή δεν του αγόρασε VR

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (14/12), με ένα παιδί να σκοτώνει την μητέρα του, επειδή δεν του αγόρασε VR εξοπλισμό.

Ένα 10χρονο αγόρι από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ δολοφόνησε την μητέρα του όταν εκείνη του αρνήθηκε να του αγοράσει ένα VR headset αξίας 500€. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην πολιτεία.

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/12) ο δικηγόρος του παιδιού που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ζήτησε από τον δικαστή της υπόθεσης αλλά και από τους ενόρκους, να μειωθεί η αποζημίωση αποφυλάκισης από τα 50.000€ στα 100€.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι πάσχει από «εκρήξεις θυμού» και πυροβόλησε την μητέρα του χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεων του. Μετά την πράξη του ο 10χρονος πήγε κατευθείαν στην γιαγιά του και ομολόγησε την πράξη του.

Το αγόρι στην κατάθεση του στην αστυνομία αρχικά δήλωσε πως πυροβόλησε την μητέρα του κατά λάθος και όχι από πρόθεση. Στην συνέχεια όμως της συζήτησης και αφού οι αστυνομικοί γνώριζαν το θέμα που αντιμετώπιζε το αγόρι, τελικά ομολόγησε.

Ο 10χρονος θα δικαστεί χωρίς κανένα ελαφρυντικό και σαν να είναι ενήλικας και όχι σαν μικρό παιδί. Η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 60 χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση