Συγκλονιστικό βίντεο από Συρία: Αγόρι εκπέμπει SOS κάτω από τα συντρίμμια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:01 Συγκλονιστικό βίντεο από Συρία: Αγόρι εκπέμπει SOS κάτω από τα συντρίμμια

Ένα παγιδευμένο αγόρι κάτω από τα χαλάσματα στη Συρία βιντεοσκόπησε τον εαυτό του για να ζητήσει βοήθεια. Δίπλα του ακούγονται φωνές άλλων εγκλωβισμένων.

Ένα αγόρι από τη Συρία βιντεοσκόπησε τον εαυτό του παγιδευμένο μαζί με άλλους κάτω από τα χαλάσματα, που προκλήθηκαν από τους φονικούς σεισμούς της Δευτέρας στην Τουρκία.

"Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα, είμαι κάτω από τα συντρίμμια. Υπάρχουν δύο, τρεις ή τέσσερις οικογένειες και γείτονες εδώ", ακούγεται να λέει το παιδί.

"Θεέ μου, βοήθησέ μας. Συνεχίζει να κουνάει" τονίζει ο έφηβος την ώρα που ακούγονται φωνές και κραυγές από άλλους παγιδευμένους ανθρώπους γύρω του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση