Πανικός σε αεροπλάνο στις ΗΠΑ: Φωτιά σε αποσκευή επιβάτη έστειλε στο νοσοκομείο 10 άτομα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 22:34 Πανικός σε αεροπλάνο στις ΗΠΑ: Φωτιά σε αποσκευή επιβάτη έστειλε στο νοσοκομείο 10 άτομα

Χαμός επικράτησε σε πτήση της Spirit Airlines από το Ντάλας προς το Ορλάντο της Φλόριντα που τελικά προσγειώθηκε στο Τζάκσονβιλ. Φωτιά η οποία ξεκίνησε από μπαταρία που ήταν στην αποσκευή επιβάτη έστειλε στο νοσοκομείο 10 άτομα.

Το αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τζάκσονβιλ περίπου στις 3 μ.μ. την Τετάρτη (1/3).

«Το πλήρωμα της πτήσης ανέφερε ότι μια μπαταρία έπιασε φωτιά στη θήκη αποσκευών πάνω από τα καθίσματα» επεσήμανε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ανακοίνωσή της στην USA TODAY.

Το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας βοήθησε να πάρουν «την μπαταρία που προκάλεσε το πρόβλημα και την βύθισαν σε λεκάνη με νερό στην κουζίνα του αεροσκάφους», δήλωσε στην USA TODAY ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Τζάκσονβιλ.

 

 

 

 

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση