ΗΠΑ: Έξι νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Καλιφόρνια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:38 ΗΠΑ: Έξι νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Καλιφόρνια

Συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου (8.7.2023) στην Καλιφόρνια ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Το αεροσκάφος, τύπου Cessna C550, συνετρίβη γύρω στις 4:15 π.μ. τοπική ώρα (11:15 ώρα Ελλάδας) κοντά στο αεροδρόμιο Μουριέτα, νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αμερικανική υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

Η αστυνομία που εστάλη στο σημείο βρήκε “σε ένα χωράφι ένα αεροσκάφος τυλιγμένο ολοσχερώς στις φλόγες” και κατάφερε να εντοπίσει τους έξι επιβαίνοντες, ο θάνατος των οποίων διαπιστώθηκε επί τόπου, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Ρίβερσαϊντ, όπου βρίσκεται η Μουριέτα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, ανακοίνωσε η FAA.

Η συντριβή του τζετ προκάλεσε μικρή φωτιά, η οποία περιορίστηκε γρήγορα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση