Πατίνια, play rooms και δωρεάν φαγητό: Πώς είναι η ζωή στα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 11:48 Πατίνια, play rooms και δωρεάν φαγητό: Πώς είναι η ζωή στα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη

Οι περισσότεροι το ονειρεύονται. Κάποιοι όμως το ζουν καθημερινά και μας ξεναγούν στη δική τους πραγματικότητα.

«Πώς είναι άραγε να εργάζεσαι για τη Google στα κεντρικά της γραφεία στη Νέα Υόρκη;». Ένα ερώτημα που ίσως να έχει περάσει από το μυαλό μας κάποια στιγμή. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην βρεθούμε ούτε απ’ έξω από αυτά, αλλά χάρη στο TikTok μπορούμε ξεναγηθούμε μέσα στο πολυτελές κτίριο του τεχνολογικού κολοσσού.

Την ξενάγηση ανέλαβε μια εργαζόμενη της εταιρείας, η Adriana Carvajal, η οποία έχει τη βάση της στο Δουβλίνο, αλλά όπως έγραψε σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok, «τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη είναι τα πιο εντυπωσιακά που έχει δει». Εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ως στόχο της τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίοι οι εργαζόμενοι να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους». Γι’ αυτό το λόγο έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να τους προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Adriana όταν μπαίνει κάποιος στο κτίριο της Νέας Υόρκης, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάρει ένα πατίνι, προκειμένου να μετακινηθεί στον τεράστιο χώρο.

@adri.zip Os he enseñado la de Dublín muchas veces pero hoy os llevo conmigo a ver una de las oficinas de Google que más me han impresionado . Hola #Google en #NYC ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

Επίσης, αυτό που προκαλεί αμέσως εντύπωση είναι το πολύχρωμο play room με τα δεκάδες παιχνίδια (από μπασκετάκια και προσομοιωτές Formula 1, μέχρι κονσόλες και τραπέζια πινγκ πονγκ), τα οποία βρίσκονται εκεί για να χαλαρώσουν οι υπάλληλοι της εταιρείας στο διάλειμμά τους.

Όσο για το καλύτερο; Υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα με αυτόματους πωλητές, συρτάρια με σνακς και ψυγεία με νερά και αναψυκτικά, τα οποία παρέχονται δωρεάν στους εργαζομένους από την αρχή μέχρι το τέλος της βάρδιάς τους. Υπάρχουν επίσης open space γραφεία που θυμίζουν καφετέρια και στα οποία μπορούν να καθίσουν οι εργαζόμενοι με το laptop τους και να δουλέψουν. Μπορείς να συναντήσεις ακόμη και διαδρόμους γυμναστικής που έχουν στο πάνω μέρος τους ένα γραφείο κι έτσι μπορείς να εργάζεσαι περπατώντας.

Εκεί υπάρχει κι ένα Google Store με μπλουζάκια, τσάντες, κούπες και πολλά ακόμη αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις, ενώ η εταιρεία επιτρέπει στους υπαλλήλους να πάρουν μαζί και το σκύλο τους στο γραφείο κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους!

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση